News Feeds | Fastest and simple way to keep up with all your favorite news in one place free news feed without any plugin to install.

Ці три салати має вміє готувати кожна господиня: у захваті залишаться всі. Відбірні рецепти з ананасами - Добрі новини

Ананас – це не лише смачний тропічний фрукт, але й цінний інгредієнт для різноманітних страв, включаючи салати. Солодка м'якоть ананаса чудово поєднується з різними продуктами, додаючи салатам смаку.

read more

Погані новини. Діти з високим кров’яним тиском схильні до серйозних серцевих захворювань - Здоровье

Нещодавнє дослідження, проведене Університетом Макмастера, виявило, що діти з гіпертонією піддаються майже вчетверо більшому ризику серйозних серцево-судинних захворювань, включно з інсультом і серцевим нападом.

read more

ТОП 7 стратегій зменшення стресу від експертів - Перший кабельний | Телебачення, ЗМІ, Новини Закарпаття

Високий рівень кортизолу може мати безліч причин, найчастіше він спричинений стресом. Зменшуючи стрес, ви можете навчитися знижувати його рівень 1.Рухайтесь Один із найкращих способів знизити рівень кортизолу та зменшити стрес – це регулярні фізичні вправ

read more

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: вчені провели дослідження - Молодий Буковинець

З огляду на відомі ризики споживання великої кількості цукру, сьогодні багато людей шукають альтернативні підсолоджувачі, які дають аналогічний смак, але не спричиняють значного збільшення ваги та інших проблем зі здоров'ям. Хоча дослідження показують, що

read more